Geelipenkki-geelisatula, geelipehmuste mp-satulaan

Geelipenkki-geelisatula on yhä useamman moottoripyöräilevän asiakkaan toiveena. Jos ongelmana on ajon aikana puutuminen, on geelipehmusteesta tällöin apua. Geelin tarkoitus ja tehtävä on, että paineen tuntu vähenee ongelma-alueella ja puutuminen vähentyy.

Verhoomo Elegante on erikoistunut kaikkiin mp-satuloiden/penkkien pehmusteiden muutostöihin ja alla niistä yleisimmät:

  • Geelipehmuste mp-satulaan/penkkiin
  • Mp-satulan kaventaminen tai leventäminen
  • Mp-satulan madallus tai korotus

Geeli-materiaalina täytyy olla sellaista joka soveltuu ulkokäyttöön, koska geelipehmusteita löytyy moneen eri tarkoitukseen. Verhoomossa käytämme vain moottoripyöriin tarkoitettua geeliä ja asiakkaalla on myös aina mahdollisuus nähdä kyseinen materiaali.

geelipehmuste

Geelillä  ei ole koskaan tarkoitus korottaa mp-penkkiä tai muotoilla sitä. Kyseessä ei siis ole sellainen geeli, jota voi kaupasta ostaa ja asentaa valmiin verhoillun satulan päälle.

Geeli asennetaan aina samaan tasoon olemassaolevan pehmusteen kanssa, ei siis koskaan sen päälle. Tämä vaatii sen, että verhoilija on aikaisemmin tehnyt geelisatuloita/penkkejä ja tietää miten ne asennetaan käyttäen oikeita materiaaleja.

geelisatula - harley davidson

Verhoomo Elegantessa voit luottaa siihen, että mp-satulasta tehdään juuri sellainen, kuin toiveenasi on ja lisätään geeliä vain tarvittava määrä oikealle alueelle. Laita rohkeasti viestiä kuvan kera: Ota yhteyttä