Huonekalut

Huonekaluverhoilu - tuolien ja sohvien verhoilua Helsingissä

Huonekaluverhoilu niin yksittäiselle tuolille tai sohvalle kuin isommallekin kokonaisuudelle onnistuvat Verhoomo Elegantessa.

Työnäytteet: tuolit ja nojatuolit

emma tuolin verhoilu, nojatuolin päällystys

Työnäytteet: sohvat

perinteinen verhoilu, sohvan verhoilu

Verhoilupalvelut:

  • Huonekalujen verhoilu: tuolien/nojatuolien ja sohvien verhoilua ja kunnostusta niin perinteisille joustinkalusteille, kuin uudemmille vaahtomuovikalusteille
  • Artekin satulavyötuolit ja muut Artekin tuolit
  • Ruokapöydän tuolit
  • Nojatuolit ja laiskanlinnat
  • Ekornes Stresless lepotuolien ja mekanismituolien verhoilu
  • Toimistotuolien/työtuolien verhoilu
  • Sohvien verhoilu: kahden istuttavat sohvat, kolmen istuttavat sohvat sekä divaani- ja moduulisohvien verhoilu
  • Irtopäällisten ompelu
  • Koristetyynyjen/sisustustyynyjen ompelu
  • Verhoomossa on laaja verhoilukankaiden ja nahkojen mallisto.Suositeltavaa on hankkia kangas tai nahka verhoomon kautta.

Tuolin tai nojatuolin verhoilusta ja hintaan vaikuttavista asioista pääset lukemään lisää tästä: Tuolin ja nojatuolin verhoilu ja sohvan osalta tästä: Sohvan verhoilus

Asiakkaiden palautteita:

Mervi T-N
Read More
Yli 20 vuotta vanha Asko-nojatuolini sai uuden elämän Tiinan osaavissa käsissä. Tuoli on nyt parempi kuin uutena! Suosittelen lämpimästi Verhoomo Elegantea!
Mervi S.
Read More
Erittäin laadukasta ammattilaisen työtä. Aikataulu ja hinta-arvio pitivät paikkansa. Ystävällinen palvelu.
Seija H.
Read More
Tiina tekee hyvän työn, on asiansa omaava, luotettava ja kohtuuhintainen. Hänen kangasnäyte valikoimansa oli suuri. Ja kotiin sai vielä arvioitavaksi valitsemansa kankaan. Teetimme v.1963 ostamamme design sohvan verhoilun. 85% villakangasta Svensson ruotsista joutui hetken odottamaan, mutta hyvää kannattaa odottaa. Lopputulos on erinomainen ja hyvän työn jälki. Kuljetus oli nopea ja asiallinen. Suosittelemme Tiinaa lämpimästi.
Soila V.
Read More
Tiina kunnosti parikymmentä vuotta vanhat Artekin ruokapöydän satulavyötuolimme uuteen uskoon uusimalla istuinkankaat sekä satulavyöt. Lisäksi hän korjasi yhden istuinosan haljenneen vanerin. Kangasvalinnassa hän asiantuntevasti neuvoi.Tuolit ovat nyt kuin uudet! Kiitos nopeasta toimituksesta ja erinomaisesta työnjäljestä.
Previous
Next
huonekalujen-verhoilu-tuolin-verhoilu-verhoomo-elegante-helsinki-espoo-vantaa-sipoo-porvoo
nojatuolin-verhoilu-verhoomo-elegante-pääkaupunkiseutu-tuusula-huonekalujen-verhoilu
sohvan-verhoilu-verhoomo-elegante-helsinki-porvoo-tuusula-huonekalujen-verhoilu

Huonekaluverhoilu on ekoteko

Verhoiluttamalla huonekaluja säästät luontoa ja vähennät jätteen määrää. Ennen uusien huonekalujen ostamista kannattaa selvittää voiko jo olemassaolevia kalusteita kunnostaa ja verhoilla.

Uudelleen verhoiluttamalla saat myös aivan uniikin ilmeen nojatuolille tai sohvalle, koska verhoomossa voit valita juuri sinun mieleisesi verhoilukankaan. Jo yhden tuolin uudelleen päällystämisellä saat muutettua kotisi huoneen tunnelmaa.

Tuolin ja nojatuolin verhoilu

Tuolien verhoilu voi olla esimerkiksi keittiöntuolien tai ruokailuhuoneen ruokapöydän tuolien istuimien pehmusteiden uusimista ja päällystämistä uudella verhoilukankaalla tai nahalla. 

Nojatuoli voi olla pieni kooltaan tai suuri laiskanlinna. Se voi olla vanha perinteinen joustinkaluste, joka on peritty sukulaiselta tai uudempi vaahtomuovi pehmusteinen. Kummassakin tapauksessa tuolit verhoillaan käyttäen niihin kuuluvia työmenetelmiä sekä materiaaleja.

Sohvan verhoilu

Sohvan hankinnassa kannattaa panostaa laatuun ja valita sohva, joka on tehty kestämään ja muotoilultaan ajaton. 

Sohvia on myös paljon erilaisia, on vuodesohvia, sohvia joissa kaikki tyynyt ovat irrallisia tai sitten istuin-ja selkätyynyt ovat kiinteitä. Yhä useampi sohva on nykyään ns.moduulisohva, joka koostuu useasta palasta.

Sohvan verhoilu voi koostua joko pelkästä verhoilukankaan uusimisesta tai myös pehmusteiden uusimisesta. Verhoilumateriaalit valitaan aina kunnostettavan kalusteen mukaan.

Verhoomosta löytyy laaja kangasmallivalikoima, josta varmasti löytyy juuri sinulle sopiva verhoilukangas.

Sisustustyynyjen ompelu

Kun kotiin haetaan uutta ilmettä tai sitä sisustetaan uusiksi huonekaluja uusimalla tai verhoilemalla, kannattaa samalla miettiä koristetyynyjen/sisustustyynyjen ompeluttamista. Verhoomo Elegantessa voidaan ommella vetoketjulliset tyynynpäälliset, jotka kangasvalinnasta riippuen voidaan myös pestä.

Pelkästään jo tyynyillä saadaan raikas ilme esimerkiksi olohuoneeseen. Sisustustyynyjen vehoilukankaat voivat olla yleisilmettä värikkäämpiä tai kuviollisia.

Verhoomo Elegante sijaitsee Koillis-Helsingissä Jakomäessä. Verhoilualueeseemme kuuluu pääkaupunkiseutu Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo sekä myös Porvoo ja Tuusula. Kauttamme saa myös tilattua kuljetukset huonekaluille.