Huonekalut

Huonekaluverhoilu - tuolien ja sohvien verhoilua Helsingissä

Huonekaluverhoilu niin yksittäiselle tuolille tai sohvalle kuin isommallekin kokonaisuudelle onnistuvat Verhoomo Elegantessa.

Työnäytteet: tuolit ja nojatuolit

emma tuolin verhoilu, nojatuolin päällystys

Työnäytteet: sohvat

perinteinen verhoilu, sohvan verhoilu

Verhoilupalvelut:

  • Huonekalujen verhoilu: tuolien/nojatuolien ja sohvien verhoilua ja kunnostusta niin perinteisille joustinkalusteille, kuin uudemmille vaahtomuovikalusteille
  • Artekin satulavyötuolit ja muut Artekin tuolit
  • Toimistotuolien/työtuolien verhoilu
  • Irtopäällisten ompelu
  • Koristetyynyjen/sisustustyynyjen ompelu
  • Verhoomossa on laaja verhoilukankaiden ja nahkojen mallisto ja suositeltavaa on hankkia kangas tai nahka verhoomon kautta.

Tuolin tai nojatuolin verhoilusta ja hintaan vaikuttavista asioista pääset lukemään lisää tästä: Tuolin ja nojatuolin verhoilu ja sohvan osalta tästä: Sohvan verhoilu

huonekalujen-verhoilu-tuolin-verhoilu-verhoomo-elegante-helsinki-espoo-vantaa-sipoo-porvoo
nojatuolin-verhoilu-verhoomo-elegante-pääkaupunkiseutu-tuusula-huonekalujen-verhoilu
sohvan-verhoilu-verhoomo-elegante-helsinki-porvoo-tuusula-huonekalujen-verhoilu

Huonekaluverhoilu on ekoteko

Verhoiluttamalla huonekaluja säästät luontoa ja vähennät jätteen määrää. Ennen uusien huonekalujen ostamista kannattaa selvittää voiko jo olemassaolevia kalusteita kunnostaa ja verhoilla.

Uudelleen verhoiluttamalla saat myös aivan uniikin ilmeen nojatuolille tai sohvalle, koska verhoomossa voit valita juuri sinun mieleisesi verhoilukankaan. Jo yhden tuolin uudelleen päällystämisellä saat muutettua kotisi huoneen tunnelmaa.

Tuolin ja nojatuolin verhoilu

Tuolien verhoilu voi olla esimerkiksi keittiöntuolien tai ruokailuhuoneen ruokapöydän tuolien istuimien pehmusteiden uusimista ja päällystämistä uudella verhoilukankaalla tai nahalla. 

Nojatuoli voi olla pieni kooltaan tai suuri laiskanlinna. Se voi olla vanha perinteinen joustinkaluste, joka on peritty sukulaiselta tai uudempi vaahtomuovi pehmusteinen. Kummassakin tapauksessa tuolit verhoillaan käyttäen niihin kuuluvia työmenetelmiä sekä materiaaleja.

Sohvan verhoilu

Sohvan hankinnassa kannattaa panostaa laatuun ja valita sohva, joka on tehty kestämään ja muotoilultaan ajaton. 

Sohvia on myös paljon erilaisia, on vuodesohvia, sohvia joissa kaikki tyynyt ovat irrallisia tai sitten istuin-ja selkätyynyt ovat kiinteitä. Yhä useampi sohva on nykyään ns.moduulisohva, joka koostuu useasta palasta.

Sohvan verhoilu voi koostua joko pelkästä verhoilukankaan uusimisesta tai myös pehmusteiden uusimisesta. Verhoilumateriaalit valitaan aina kunnostettavan kalusteen mukaan.

Verhoomosta löytyy laaja kangasmallivalikoima, josta varmasti löytyy juuri sinulle sopiva verhoilukangas.

Sisustustyynyjen ompelu

Kun kotiin haetaan uutta ilmettä tai sitä sisustetaan uusiksi huonekaluja uusimalla tai verhoilemalla, kannattaa samalla miettiä koristetyynyjen/sisustustyynyjen ompeluttamista. Verhoomo Elegantessa voidaan ommella vetoketjulliset tyynynpäälliset, jotka kangasvalinnasta riippuen voidaan myös pestä.

Pelkästään jo tyynyillä saadaan raikas ilme esimerkiksi olohuoneeseen. Sisustustyynyjen vehoilukankaat voivat olla yleisilmettä värikkäämpiä tai kuviollisia.

Verhoomo Elegante sijaitsee Koillis-Helsingissä Jakomäessä. Verhoilualueeseemme kuuluu pääkaupunkiseutu Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo sekä myös Porvoo ja Tuusula. Kauttamme saa myös tilattua kuljetukset huonekaluille.