Artek 611 tuolien verhoilu

Artek 611 tuolien verhoilu

Asiakkaalla oli 611 ruokapöydäntuoleja yhteensä kuusi kappaletta ja nämä kaipasivat selkänojiin uudet satulavyöt sekä istuinosiin uudet kangasverhoilut.

611-tuoleista on kahta eri versiota saatavilla. Toinen on kokonaan satulavyötä, istuin sekä selkänoja, toinen on istuinosaltaan verhoiltu.

Verhoilukankaan ja satulavyön valinta

Verhoiltavaksi tulleissa ruokapöydäntuoleissa oli siniset kankaat ja vyöt. Tähän haluttiin muutosta vaaleampaan suuntaan.

Artekin omasta satulavyö sävyistä löytyi sopiva vaalea vaihtoehto luonnonvärinen/musta.

artekin satulavyöt luoononvärinen ja musta

Kankaaksi Lauritzonin kokoelmasta löytyi Magnum 122 joka on pehmeää mokkanahkaa muistuttava nestettä hylkivä ja pyyhittävä verhoilukangas.

Ilme todellakin raikastui, kun Artek 611 tuolien verhoilu toteutettiin vaaleammalla sävyllä.

611 tuoli ennen kunnostusta ja verhoiluaartek 611 ruokapöydäntuolit verhoiltu vaalealla kankaalla ja satulavöillä

611 tuolien historiaa

Tämä tuolimalli on Alvar Aallon ensimmäisiä suunnittelemia tuoleja ja on pysynyt tuotannossa sen suunnitteluvuodesta 1929 asti.

Artekin tuolit ovat kodin klassikkotuoleja ja niitä kannattaa kunnostaa ja verhoilla uudelleen. Verhoomo Elegantesta löytyy hyvät ja laadukkaat verhoilukankaat ja muut materiaalit tuolien verhoiluun.

Löytyykö sinun kotoasi Artekin 611 tuoleja tai muita Artekin tuoleja jotka kaipasivat vehoilua? Laita viestiä mielellään muutaman valokuvan kanssa ja suunnitellaan kotiisi sinun näköisesi verhoilu. Ohjeet hinta-arvio pyyntöön löytyvät Yhteystiedot-sivulta.