harley-davidson moottoripyörän penkin verhoilu, musta verhoilu oranssilla tikkauksella

Harley-Davidson moottoripyörän penkin verhoilu

Onko sinulla Harley-Davidson mutta moottoripyörän penkki ei ole sinulle sopiva? Penkki saattaa olla sinulle liian matala tai korkea tai siinä on liian liukas ja kova istua.Täällä Verhoomo Elegantessa olemme erikoistuneet mp-satuloiden muokkaustöihin ja Harley-Davidson moottoripyörän penkin verhoilu on meille tuttua.

Moottoripyörän satuloiden malleja on valtavasti erilaisia ja niin on myös Harley-Davidsonilla: Fat Boy, V-rod, Softail, Sporster jne. Penkin malli voi olla yhden istuttava solo penkki tai kahdenistuttava penkki. On sitten penkki yhden- tai kahdenistuttava, on näissäkin valtavasti erilaisia malleja. Löytyy matalia, korkeita, selkänojallisia ja leveitä ns. istuinkupilla olevia enemmän matkapyörän penkkejä. Näiden lisäksi ulkonäköön vaikuttavia tekijöitä ovat napit, saumat, tikkaukset ym.

harley-davidson mp-penkin verhoilu

Harley-Davidson mp-penkin verhoilu

Moottoripyörän penkin verhoilua ja varsinkin penkin pehmusteiden muutostöitä tehdään hyvin asiakaslähtöisesti. 

Yleensä työ etenee näin:

  • Asiakas ottaa yhteyttä sähköpostitse kuvan kera.
  • Asiakas kuvailee viestissä mitä/miten hän toivoo, että mp-satulassa muutetaan ja verhoillaan.
  • Annan sähköpostitse hinta-arvion työn kustannuksista asiakkaan antamien tietojen ja kuvien perusteella.
  • Sovitaan alkutapaaminen, jossa työ ja materiaalit käydään läpi sekä sovitaan varsinaisen työn aikataulu.
  • Pehmusteiden muokkaustöiden ollessa kyseessä, mp-penkki sovitetaan asiakkaalla ennen verhoilua.
  • Valmiin työn luovutus.

Asiakkaan ollessa yhteydessä verhoomoon hahmottuu kuva siitä mitä kyseisen Harley-Davidson moottoripyörän penkin verhoilu pitää sisällään. Hänellä saattaa olla toiveita siitä miten penkkiä pitäisi muuttaa esimerkiksi madaltaa tai korottaa. Nykyään hyvin yleinen työ on geelin asentaminen mp-penkkiin eli tehdään ns.geelipenkki.

Aikaisemmin mainittu satulan sovitus ennen verhoilua takaa sen, että pehmusteiden muutoksista tulee halutunlaiset. Ennen varsinaista verhoilua voidaan vielä tehdä muutoksia.

harley davidsson v-rod penkin verhoilu

Varsinainen verhoilu eli päällysmateriaalin ompelu ja kiinnitys voidaan tehdä alkuperäisen mallin mukaisesti tai sekin voidaan tehdä hieman persoonallisemmin. Monesti erilaiset saumarakenteet tai vain pelkästään erivärisellä langalla tehdyt tikkaukset tuovat mp-penkkiin kaivattua muutosta ja ulkonäköä.

Verhoomolta löytyy tarvittavat materiaalivaihtoehdot penkin verhoiluun. Varastomalleina meillä on mustaa keinonahkaa 3-4 eri kuosissa, koska musta on se suosituin väri päällysmateriaaliksi. Toki muitakin värejä on saatavilla ja niitä voidaan aina tilata.

Jos tarvitset asiantuntevaa verhoilijaa, laita rohkeasti viestiä. Tiedot yhteydenottoon sekä ohjeet hinta-arvion pyytämiseen löytyvät Yhteystiedot sivulta.

Ollaan yhteydessä!