Sohvan verhoilu, sohvan päällystys

Sohvan verhoilu ja päällystys

Löytyykö kotoasi vanha perintösohva, joka istuessa tuntuu aivan perunapellolta? Onko olohuoneen löhösohvan kangas likainen, haalistunut ja uusimisen tarpeessa? Tule käymään Verhoomo Elegantessa, niin voidaan yhdessä miettiä verhoiluvaihtoehtoja ja sohvan verhoilu on myös ekoteko.

Hintaan vaikuttavat asiat:

Sohvan verhoilussa verhoilutyö arvioidaan aina yksilöllisesti kohteen mukaan ja hintaan vaikuttavat esimerkiksi seuraavat asiat:
– Onko sohva perinteinen vai teollisesti valmistettu
– Missä kunnossa se on, tarvitaanko pehmusteiden uusimista vai riittääkö pelkkä päällystäminen eli
– Verhoilutyön laajuus
– Kankaan kaavoitus ja ompelutyön määrä
– Kiinnitys ja koristeet esim. koristenauha/nyöri tai koristenaulat

Työn hinnan lisäksi sohvan verhoilun kokonaishintaan vaikuttaa valitun kankaan hinta. Kangas kannattaa valita huolella ja siinä ei kannata säästää, koska huonolaatuisen kankaan joutuu muutaman vuoden päästä uusimaan. Sohvan päällystykseen käytettävä verhoilukangas kannattaakin aina hankkia verhoomon kautta. Verhoilija auttaa ja opastaa kankaan valinnassa. Vain näin pystytään varmistumaan siitä, että kangas soveltuu käyttökohteeseen. Verhoomo Elegantessa on hyvä valikoima kankaita eri hintaluokissa ja jokaiselle varmasti löytyy hyvä vaihtoehto. Lisää kankaan valinnasta pääset lukemaan tästä:Verhoilukankaan valinta

Hinta-arvio

Kun pyydät hinta-arviota huonekalun verhoilusta, kannattaa mahdollisimman tarkasti kirjoittaa mitä haluaa verhoiltavaksi tulevalle huonekalulle tehtävän ja missä kunnossa se on. Edottoman tärkeää on liittää mukaan kuva. Ilman kuvaa on hinta-arvion antaminen lähes mahdotonta, koska erilaisia sohvia on hyvin paljon erilaisia.

Verhoomo Elegantessa jokaisen asiakkaan kanssa tehdään myös työtilaussopimus, johon kirjataan verhoilutyöhön sisältyvät työvaiheet, hinta ja valmistumisen ajankohta. Sopimuksia kirjoitetaan aina molemmille osapuolille.

Sohvan verhoilu/päällystys on aina ekologinen vaihtoehto. Samalla saat kotiisi yksilöllisesti juuri sinulle valmistetun/kunnostetun huonekalun.

Pyydä Hinta-arvio