Nojatuolin päällystys kuviokankaalla

Nojatuolin päällystys

Nojatuolin päällystys kuviokankaalla tuo yksinkertaiseen tuoliin paljon ilmettä ja raikkautta. On aina ihanaa, kun asiakkaat uskaltavat olla rohkeita ja valitsevat verhoilukankaaksi pirteitä värejä tai kuviollisia kankaita.

nojatuolin vanha ilme

Nojatuolin aikaisempi ilme oli sininen yksivärinen kangas. Uusi kangas löytyi verhoomo Eleganten kangasvalikoimasta ja se on yksi Lauritzonin verhoilukankaista.

Oletko miettinyt miten pystyy valikoimaan oikean kankaan kodin huonekaluihin? Käy lukemassa siitä kirjoittamani artikkeli: Verhoilukankaan valinta – miten valita kotiin sopiva ja laadukas verhoilukangas

Ensimmäinen työvaihe on vanhaan kankaan purkaminen pois. Vanha kangas täytyy aina poistaa, jotta se ei riko uutta kangasta. Tämän jälkeen tarkistetaan muuten tuolin kunto kuten pehmusteiden  ja liitoksien kunto. Tämä nojatuoli oli muuten niin loistavassa kunnossa, että siihen vaihdettiin vain uusi pintavanu.

Mahdollisuuksien mukaan voidaan vanhoja päällisiä käyttää kaavoina. Aina se ei kuitenkaan onnistu, jos vanhan kankaat ovat esim. paljon venyneet käytössä tai rikki.

Yksi tämän ammatin parhaimmista hetkistä on se, kun voi valmiin työn luovuttaa tyytyväiselle asiakkaalle. Monesti huonekalu on saattanut tulla perinnöksi ja sillä on valtava tunnearvo. Silloin on ihana nähdä kuinka asiakkaat saattavat myös liikuttua, kun näkevät esim. nojatuolinsa uudessa loistossaan. 

Pelkkä päällyskankaan vaihtaminen uuteen tuon paljon uutta ilmettä kuten tässä kyseisessä tuolissa. Tuoli muuttuu hetkessä tyylikkääksi kaunottareksi.

nojatuolin päällystys kuviokankaalla