Skannon sohvan verhoilu

Skannon sohvan verhoilu

Asiakkaalla oli useita vuosia vanha Skannon kaunis sohva joka kaipasi verhoilua ja uudistusta.

Sohvan alkuperäiset istuintyynyt ja selkänojatyynyt olivat asiakkaan mieleen liian pehmeät ja muhkean malliset.

Nyt sohvasta toivottiin yleisilmeeltään suoralinjaisempaa sekä tyynyistä napakampia.

sohvan-vanha-ilme-verhoilu
Sohvan vanha ilme

Sohvan uudet pehmusteet

Sohvan uudet istuinpehmusteet tehdään Verhoomo Elegantessa vähintään kahta eri kovuusluokkaa olevasta vaahtomuovista. Näin saadaan sohvan istuintyynyistä tehtyä napakat, mukavat istua sekä pitkäikäiset.

Vaahtomuovin ympärille liimataan aina myös vanu, joka estää vaahtomuovia kuluttamasta verhoilukangasta sisältäpäin puhki.

Kaikki sohvaan kuuluvat istuin- sekä selkänojatyynyt tehdään verhoomolla käsityönä. Mitataan, leikataan ja liimataan vaahtomuovit oikean kokoisiksi tyynyiksi sekä ommellaan niihin uudet verhoilut.

skannon-sohvan-selan-tukipuu-uusi -vihrea-kangas
Skannon sohvan kaunis puuelementti selkätyynyjen takana. Kuvassa uusi vihreä verhoilukangas.

Sohvan verhoilukangas

Sohvassa oli alunperin rusehtava vakosamettikangas mutta uuteen verhoiluun kankaan toivottiin olevan sininen tai vihreä.

Sohvan verhoilukangasta valittaessa kannattaa miettiä minkälaiseen käyttöön/kotiin  se on tulossa. Esimerkiksi onko kyseessä lapsiperhe, perheessä lemmikkieläimiä, onko sohva jokapäiväisessä käytössä vai vain vieraiden varalta?

Verhoilukagasmalleja löytyy valtavasti. Sen takia onkin hyvä valita sohvaan kangas verhoilijan opastuksella verhoomolla.

Skannon sohvan uudeksi verhoilukankaaksi valikoitui kotimaisen Lauritzonin valikoimista Nuvola. Nuvola kangas on ihanan pehmeä ja kutsuva. Se kuuluu Lauritzonin Easy care valikoiman kankaisiin, jotka ovat helposti puhtaana pidettäviä.

sohvan-verhoilu-vihrea-kangas-verhoomo-elegante
Sohvan uusi verhoilu juuri valmistunut.
skannon-sohvan-verhoilu-verhoomo-elegante-helsinki-espoo-vantaa
Skannon sohvan verhoilu vihreällä kankaalla. Istuin- ja selkätyynyt myös uusittu.

Skannon sohvan verhoilu onnistui oikein hyvin ja sohvan yleisilme muuttui suoralinjaiseksi. Uudet istuin- ja selkänojatyynyjen pehmusteet ovat ryhdikkäät ja napakat. 

Käsinojatyynyt asiakas halusi jättää pois uudesta ilmeestä.

Sohvien uudelleen verhoilu todellakin kannattaa ja on kiertotaloutta parhaimmillaan.

Löytyykö sinun kodistasi kunnostusta tai verhoilua kaipaava sohva? Laita viestiä kuvan kera sähköpostilla ja ollaan yhteydessä.