Hymy – nojatuolin verhoilu

Hymy -nojatuolin verhoilu

Olipa mukava päästä verhoilemaan uudemman kerran Hymy -nojatuoli. Aikaisemmin olen samanlaisen verhoillut nahkaisena mutta tähän kyseiseen tuoliin valikoitui kangasverhoilu.

Tullessaan verhoomolle oli tuolin kangasverhoilu jo todella kulunut. Käsinojista kangas oli kulunut puhki ja asiakas oli paikannut kuluneet kohdat itse keinonahalla.

Hymy on hauskan mallinen pyörivä ja laippajalkainen nojatuoli. Se on suhteellisen leveä ja vaatii tarpeeksi tilaa ympärilleen. 

 

hymy-tuolin-vanhan-kangas-kulunut-puhki
Vanha kangas oli jo paikoin kulunut puhki ja paikkailtu
kirsi-valantin-suunnittelema-hymy-tuoli
Hymy-tuolin verhoilu on yhtenäinen huppu, jossa on kiinnitykset vetoketjuilla

Hymy -tuoli on Kirsi Valantin suunnittelema

Kirsi Valanti on suunnittelija, joka toimii kodin ja asumisen parissa. Valantin suunnittelemat huonekalut syntyvät tarpeesta luoda pitkäikäisiä, muokkautuvia mutta kauniita huonekaluja. Laadukkaat tuotteet ovat kaikki käsityönä valmistettuja.

Verhoilukangas Hymy -tuoliin

Alkuperäinen tuolin verhoilukangas oli tumma ja hieman karkean kovapintainen. 

Nyt asiakkaan toiveena olikin vaaleampi kangas. Hän oli hankkinut kotiinsa uuden sohvan vaalealla kankaalla ja toiveena olikin samaa vaaleata sävyä myös nojatuoliin, koska molemmat ovat olohuoneessa samassa tilassa.

Sopivan vaalea verhoilukangas löytyikin ja nyt Hymy -nojatuolissa on mukavan tuntuinen ja kutsuvan pehmeäpintainen verhoilukangas. 

hymy-nojatuolin-verhoilu-verhoomo-elegante
Hymy-tuolin uusi ilme kauniilla vaalealla vehoilukankaalla

Verhoiluttaminen on ekologista

Verhoiluttaminen on ekologista. Se vähentää kaatopaikoille syntyvää jätettä sekä säästää energiaa, kun ei tarvitse valmistaa kokonaan uutta huonekalua.

Samalla sinä saat uuden ilmeen lempi huonekaluusi sinun valitsemallasi kankaalla. 

Jos huonekalusi kaipaa muutakin kunnostusta, kuten pehmusteiden uusimista, niin se onnistuu myös Verhoomo Eleganten kautta. 

Ota rokeasti yhteyttä sähköpostilla kuvan kera ja verhoillaan sinulle mieleinen nojatuoli, tuoli tai sohva.