Askon Helena nojatuolin verhoilu

Askon Helena nojatuolin verhoilu

Askon Helena nojatuolin verhoilu kannattaa jo ympäristönkin kannalta. Verhoilu on parasta kiertotaloutta. Vanha nojatuoli saa aivan uuden ilmeen johon sinä pääset itse vaikuttamaan kangasvalinnalla. Samalla nojatuoli saa vuosia lisää käyttöikää.

Askon Helena lepotuoli

Askon Helena lepotuolit ovat suhteellisen isokokoisia nojatuoleja mutta kokoonsa nähden kuitenkin kevytrakenteisia. Helena nojatuolit ovat olleetkin suosittuja lepotuoleja ja Verhoomo Elegantessa kyseisiä tuoleja on verhoiltu useita kappaleita vuosien varrella.

Helena lepotuoli on klassinen nojatuoli ja sen muotoilu onkin lähtöisin jo 1940 luvulta.

askon helena nojatuoli verhoiltu mustalla kuviokankaalla- verhoomo elegante helsinki
Askon helena nojatuoli on verhoiltu mustalla Annalan kuusimetsä kankaalla.

Nojatuolin verhoilukangas

Selkeälinjaiseen nojatuoliin onkin helppo valita hyvä verhoilukangas, koska siihen sopii niin yksivärinen kuin kuvioitu verhoilukangas.

Verhoilukangasta valitessa on hyvä miettiä muutamia seikkoja. Onko tuoli jokapäiväisessä käytössä vai vierastuolina? Onko kotona lemmikkieläimiä tai pieniä lapsia?

Verhoilukangas kannattaa hankkia verhoomon kautta josta myös mallit löytyvät ja niitä saa tulla katsomaan erikseen sovittuna aikana. Muutaman kangasmallin voi lainata myös kotiin jolloin voi rauhassa tutustua kankaisiin ja valikoida itselle paras mahdollinen kangas ja sävy. 

Verhoomo Elegantesta löytyy verhoilukangasmalleja esimerkiksi Lauritzonin valikoimasta.

askon helena lepotuoli on verhoiltu vaalealla kankaalla
Helena lepotuoli on verhoiltu vaalealla eläväpintaisella Lauritzonin Diamonds kankaalla.

Löytyykö sinun kotoasi verhoilua kaipaavia Helena nojatuoleja tai muita huonekaluja?

Yhteydenotto kannattaa lähettää sähköpostin välityksellä muutaman kuvan kera. Ohjeet hinta-arvio pyyntöön löytyvät Yhteydenotto sivulta

Käy katsomassa myös työnäytteitä muista huonekaluverhoiluista.