mp-satulan/penkin verhoilu

Mp-satulan/penkin verhoilu, korotus, madallus, kavennus, levennys, geelipehmustus

Mp-satuloiden/penkkien verhoilutyöt

Erilaiset mp-satulan/penkin verhoilu ja muutostyöt ovat ammattitaitoa vaativia töitä. Vaikka kyseessä onkin aika pienimuotoinen työ verrattuna esim. nojatuolin verhoiluun, saattaa työhön silti kulua useita tunteja.

Satulan pehmustus voidaan rakentaa myös aivan “tyhjästä”, vain aihio mallina. Myös erilaiset saumarakenteet ja koristetikkaukset päällisessä onnistuvat. Käytäntönä satuloiden muutostöissä on se, että asiakas sovittaa satulan ennen kuin siihen kiinnitetään pintamateriaali. Verhoomo Elegantessa tehdään esim. seuraavia mp-satuloiden muokkaus/modifiointitöitä:

– mp-satulan madallus
– mp-satulan korotus
– mp-satulan geelipehmustus
– mp-satulan kavennus
– mp-satulan levennys


Verhoomo Elegantessa satuloiden/penkkien pintamateriaaleina käytetään vain niihin soveltuvia keinonahkoja ja nahkoja. Verhoomossa on varastomalleina muutamia hyväksi todettuja keinonahkoja mutta erikoisempia värejä ja erilaisia pintastruktuuriltaan omaavia keinonahkoja voidaan aina tilata.

Hintaan vaikuttavat asiat:

Mp-satuloiden muutostyöt ovat aina mittatilaustöitä asiakkaan toiveiden mukaan ja hintaan sekä aikatauluun vaikuttavat monet osatekijät.
Verhoilutyön hintaan vaikuttavat esim. seuraavat asiat:

– muutostöiden laajuus
– valittu pintamateriaali
– pintamateriaalin/päällisen erilaiset saumarakenteet
– satulan koko
– mahdolliset muut erikoistyöt

Verhoomo Elegante tekee myös muita moottoripyöriin liittyviä nahkatöitä kuten esimerkiksi sivulaukkujen korjauksia. Kasviparkitun nahan kuviointi- ja värjäystyöt kuuluvat myös palveluumme.
Mp-satulan/penkin verhoilun voimme tehdä myös kuvioimalla ja värjäämällä nahan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Hinta-arvio

Alustavan hinta-arvion voin antaa kuvan ja selostuksen perusteella, jonka voit lähettää yhteydenottolomakkeen kautta: Yhteystiedot
Lopullinen hinta määräytyy, kun tulet käymään verhoomossa satulan kanssa.